31 Ocak 2011 Pazartesi

ANNEM GELDİ!!!


   Bugünlerde nasıl mutluyum anlatamam! Bayramdan beri göremediğim ailem yarıyıl tatilini fırsat bilerek çıkıp yanımıza geldiler. Annem, babam, kardeşim, halam, Umut'um... Eşim, ben ve Darkimin yaşadığı evde şu anda tam 7kişi+Dark varız. Kalabalık ama mutlu zamanlar geçiriyoruz. 
   Kızının evine gelen bir anne ilk olarak ne yapar? Eminim bir çoğunuz tahmin ettiniz. İlk iş olarak dolapların içlerine bir el attı. Bizde annemin dolap içlerini düzenlerken çıkardığı kavanoz ve benzeri malzemeleri halamla beraber boyadık.





   Son günlerde evdeki telaş yüzünden pek fotoğraf çekemiyorum. Ama en kısa zamanda yaptığımız herşeyi, annemin bana yapıp getirdiği bütün cicileri sizin için fotoğraflayacağım. Bir süreliğine affedin beni. Hasret gidermek kolay değil...





   Bu arada yaklaşan sevgililer günü nedeniyle Nilgün hanımın düzenlediği etkinliğe katılmak istiyorum ama yetiştiremezsem diye korkuyorum. Bu yüzden önce hediyemi hazırlayacağım sonra katılacağım. Bu resimleri de araştırma yaparken buldum, sizle paylaşıyorum... 








                Herkese mutlu ve sevgi dolu bir hafta diliyorum.

7 yorum:

  1. gözünaydın şekerim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! herkes bir ucundan tutsun ortak bir proje çıkarın o zaman :) şekerim sen mutlu ol! sonra etkinlik için çalışırsın daha ivmeli olur :) öptüm ailene selamlar..!!!!

    YanıtlaSil
  2. resimler harika, paylaştığın için teşekkürler, dekupajlayınca harika olur :)kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. gözün aydın:)sanada mutlu haftalar

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Nilgün, Maya ve Aylin... Sabah sabah güne mesajlarınızla başlamak her ne kadar hasta olsam da bana enerji verdi.

    YanıtlaSil
  5. Adoro vintage!
    Muito fofo seu cantinho.
    Feliz dia e uma ótima semana!

    YanıtlaSil