11 Ocak 2011 Salı

Duvar süsüm


  
   Artık materyalleri değerlendirmekten, eski şeylerden yenilerini üretmekten çok hoşlanıyorum. Daha önce 10 marifette yayımladığım ve tuvalet kağıdı rulosunda yaptığım duvar süsüm, yeni evimizde giriş kapımızı süslüyor.
   Yapılışı ise oldukça basit. Yaklaşık 5 ya da 6 ruloyu (yapalı çok uzun zaman olduğu için adedi hatırlamıyorum) istediğiniz kalınlıkta halka halka kesiyorsunuz. Yine kendi zevkinize göre dizayn edip birbirine yapıştırıyorsunuz. Daha sonra sprey boyayla boyayabilirsiniz. Ben kahverengini tercih ettim ve çiçeklerin ortalarına turkuaz rengi sim döktüm. Yakından incelemedikleri sürece görenler benim yaptığıma inanmıyor.

4 yorum:

  1. çok hoş bir deneme bende biriktirmiştim ama yapılışını kaybedince benim bızdıkın eline geçti:)tekrar biriktireyim :)ellerine sağlık ...

    YanıtlaSil
  2. hangi tür boya kullandın acaba yazarsan çok sevinirim,teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili waterlily; ben elimde istediğim renk sprey boya olmadığından polisanın duvar boyaları için renklendiricileri var, Natura color diye geçiyor, onunla boyamıştım. Boyacılarda 250grlık şişeler halinde 4-5TL ye bulabilirsin. Bu arada bazı ahşap ya da cam boyamalarımda da bu boyayı kullanıyorum. Denemeni öneririm. Oldukça hesaplı.

    YanıtlaSil
  4. tamamdır canım,dün akşamdan biriktirmeye başladım:)en yakın zamanda deneyeceğim,teşekkürler..

    YanıtlaSil