11 Ocak 2012 Çarşamba

İyi Geceler


Harika bir blog ve kelimelerle tarif edilemeyecek güzellikte bir butik otelle karşılaştım az önce. Dakikalarca hayallere daldım resimlerine bakarken. Sonunda kendimi huzur dolu ve yüzümde bir gülümsemeyle buldum. Bir de orada olabilsem nasıl olacak düşünemiyorum.Ve cici ev sahibesi harika bir hediye hazırlamış. Bir göz atın bakalım. http://girls-on-blog.blogspot.com/


Bu arada pazartesi günü eşimle beraber semazen kursuna başladığımızı söylemiş miydim? İlk günün sonunda bolca baş dönmesi ama garip bir mutluluk vardı üzerimizde. Ben ayağımı incilttiğim için çok fazla zorlamadım kendimi ama hocamızın dediğine göre eşim oldukça iyiymiş. Günün sonunda kıyafetleri giydirip birde öyle dönmesini istedi ondan. Fotoğraflarını eşim izin vermediği için paylaşamıyorum malesef. Ama belki bir ara kaçırırım.

2 yorum:

  1. Bol Şanslar diliyorum:) Çok hoş betimlemişsiniz hisleriniz de...:)
    sevgiler selamlar Ağva'dan,Beyaz Ev'den:)

    YanıtlaSil
  2. Semazenliğin kursu olduğunu bilmiyordum, çünkü bana göre yapılan Sema sadece ibadet amaçlı yapılırdır, dans ya da raks değildi.. Her bir dönüşte Allah çekilir ve o yola baş koyanlar için uzun yıllar alan bir öğretiydi. Neler çıkarmışlar :)

    Bu arada orayı ben de gördüm, çok hoş bir yer :)

    YanıtlaSil