18 Şubat 2011 Cuma

Lütfen Dikkat!


Her zamanki gibi sabah kavhemi alıp, bloggerlar neler yazmış bir kurcalayım derken, yeni bir arkadaşla karşılaştım.Şeytanın Yaz dedikleri Kendisi içinden gelenleri paylaşıyor bloğunda. Orada okuduğum bir yazı beni gerçekten çok etkiledi ve bahar havasının içime doldurduğu enerjiyi, mutluluğu benden alıp götürdü. Kendisi uzun uzun ve görsellerle desteklediği bir yazıyla anlatmış, hayvanlara acı çektiren firmaları. Bense ne yazıyı tam okuyabildim, ne fotoğraflara bakabildim. Çünkü oradaki listede yer alan bir çok marka benim evimde de var. Herkesi bu konuda duyarlı davranmaya davet ediyorum. Lüften kozmetik ürünü alacağımız zaman, kutunun üzerindeki yazıya dikkat edelim: Üzerinde 'NOT TESTED ON ANIMALS' (hayvanlar üzerinde denenmemiştir) yazanları veya yukarıdaki gibi mutlu tavşan resimli olanları alalım. 
Yazının tamamı için Şeytanın Yaz dedikleri.

5 yorum:

  1. Öncelikle güne başlarken yaşattığım olumsuz duygular için özür dilemek istiyorum. Benim de çok içimi acıtan konuları paylaşmak zorunda kalıyorum. Çünkü birileri bunları dile getirmeli. Yaşamımızın içinde fazlaca yer alan tüm bu olumsuzlukları ancak bu şekilde bertaraf edebiliriz.

    Sayfanızda yer verdiğiniz için yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
  2. Eveeet, ben o bloğun ilk izleyicisiyim. Yazılarını da dikkatle takip ediyorum. Kendisi sanatçı(ressam) ve bu konularda çok duyarlı biri.

    Kozmetik ürünlerini hayvanlarda deneyen,
    onlara gerçekten de inanılmaz işkenceler yaşatan firmalar hakkında araştırma yaptım. Korkunç gerçeklerle karşılaştım. Ne yazık ki insanlar çok acımasız varlıklar. Kendi çıkarları için her canlıya zarar verebiliyorlar. Sınır tanımazlıkları yüzünden en çok zarar gören yine kendileri olduğu halde..

    YanıtlaSil
  3. Şeytanın yaz dedikleri ve Begonvilli ev yorumlarınız için teşekkür ederim. Keşke çok daha fazla insana ulaşabilsek de bizim ne kadar paramızın olduğunu, ne giydiğimizi ya da nasıl göründüğümüzü önemsemeden sadece onları sevdiğimiz için bizi seven bu canlılara yardımcı olabilsek... İnsanların kendinden zayıf olanlara zarar vermesine nasıl insanlık adına bir çalışma denir anlamıyorum...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba arkadaşım. Blog BORBOLETA AZUL aşağıdaki için teşekkür ederiz.

    Öpücük

    Jacque

    YanıtlaSil
  5. gerçekten çok üzücü, duyarlılığın için sana ve dolaylı olarak şeytanın yaz dediklerine teşekkür etmek gerek. sevgiler...

    YanıtlaSil