5 Mayıs 2011 Perşembe

BAHAR GELDİ!!! mi?



     Bu yıl yüzünü bir türlü göstermeyen, zar zor olsa da her ortaya çıktığında bir anda kaybolan güneşten içime fenalık geldi artık. Bahar gelsin istiyorum. Ama hala hava durumunda hafta sonu yağmur, şimşek , fırtına var diyorlar. 
     Bugün hem sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü, hem okulumuzda anneler günü kutlaması var hem de bu gece dileklerimizi gül ağacına asmanın zamanı. Yarın ise hıdırellez şenlikleri yapılacakmış burada sahilde. Kumsalda ateşler yakılacak, çeşit çeşit yiyecekleri ikram edilecekmiş. Bu yıl onu fark etmeden zamanı geçsede "bahar" için eğlenecekmiş tüm insanlar. Mutlaka gitmek istiyorum. Tüm çocuklar bugün ellerinde güllerle geldiler okula. Bu ikiside benim payıma düşenler. Cıvıl cıvıl çocuklardan mis kokulu güller almak inanılmaz güzel bir duygu. Beyaz olanın kokusu yazıyı yazarken buram buram gelmeye devam ediyor.





    Sabah kalktığımdan beri kıpır kıpır içim. Enerji doluyum. Elimde makinem bir sürü fotoğraf çektim. İşte çevremden zorda olsa yakaladığım bahar manzaraları.
  
SARDUNYALARIM

Balkonumdaki "kumkuat" ağacı. Baş parmağın bir boğumu kadar olan meyvesi bir kilo portakaldan daha fazla C vitamini içeriyormuş.

Bahçemizdeki papatyalar ve japon gülü.........

Biraz içimiz açılsın di mi ama? 

1 yorum: