29 Mayıs 2011 Pazar

KAYBOLMAMIN NEDENİ

10 günden fazla olmuş bir şeyler yazmayalı. Ama bahanem çok dinlemeden karar vermeyin. Hazırsanız başlıyorum anlatmaya...

19 Mayıs zamanı 4 gün tatil olması nedeniyle okul olarak Çanakkale'ye gezi güzenleyelim dedik.
Gezi güzergahı Antalya-Akçay-Çanakkale-Foça-İzmir-Şirince-Antalya. 
Süre 4 gece 3 gün. 
İçerik: (bkz. aşağıdaki fotoğraflar.) Ayvalık Cunda adasında deniz kenarında Ayvalık tostu yenildi, kucağımıza atlayan kediler biraz sevildi, Akçay'da bir otel de konaklandı, Sabah kahvaltısının ardından doğru Çakkaleye gidildi ama bir gün de gez gez bitirilemedi. Gece Foça'ya gelindi ve orada bir otelde konaklandı. Sabah kahvaltının sonrası İzmir'e geçildi. Özlenen KORDON havası doya doya içe çekildi, bizi karşılayan ailemizle hasret giderildi, Midye dolma yendi, Asansörden İzmir'le vedalaşıldı ve Şirince'ye geçildi. Şirincenin dar taş sokakları gezildikten sonra Antalya'ya dönüldü. Sabah 5te evdeydik.





Sonuç: Akçay'da yağmurda ıslanmaktan, Çanakkale ve İzmir gezisinde sıcaktan kurtulmak için soğuk soğuk içecekler tüketmekten ve yorgunluktan hem faranjit hem de grip olmuş bir ben.
1 hafta oldu geziden geleli ve ben kendimi daha yeni toplayabildim. Bunda yaklaşan SBS'den dolayı işlerimin yoğun olması ve dinlenemememin etkiside çok büyük tabi ki. Bütün bir haftayı yandaki bardak elimde geçirdim :(  Ama yine de; çok güzel bir geziydi. Çanakkaleye daha fazla zaman ayırmak gerek. Bu arada İZMİR'imi ve ailemi çok özlemişim. Bu geziyle ilgili anlatacaklarm bu kadar sanmayın bu sadece bir açılış. Eğer araya başka şeyler girmezse en az 3 yazı daha çıkar bu konudan.
AAAAA! Bi de, bileziğim nasıl? ŞİRİNCE hatırası :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder